Un desembre a celebrar!

Al desembre, a Apropem-nos, estem d’inscripcions per als cursos de català i castellà del primer trimestre del 2023 (gener-març) tot ampliant el servei d’acollida i acompanyament a l’aprenentatge de llengües, reactivant el programa de PARELLES LINGÜÍSTIQUES.
Si tens ganes d’acompanyar un veí o veïna a soltar la llengua en català i castellà, posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 615 13 34 37 o passa per la nostra oficina dimarts de 16.20 a 18.30 h i en parlem!

Tampoc, ens perdrem la FESTA de NADAL de la Xarxa d’Aliments del Poblenou, el dijous 22, a les 17 hores, a l’Ateneu popular La Flor de Maig, en la qual es repartiran les joguines de segona mà i en bon estat recol·lectat gràcies a la col·laboració de l’alumnat de 1r ESO de l’Institut QUATRE CANTONS del Poblenou que ha impulsat una campanya de recapte de joguines (i d’aliments) del 16 i 20 de desembre respectivament.
Han solidaritzat amb les famílies de la Xarxa, perquè durant les festes puguis gaudir d’una cistella més completa i golosa, també l’escola MAR BELLA, l’Institut FRONT MARÍTIM i l’entitat INVIA.

Però desembre és, sobretot, el mes en què se celebra el Dia Internacional de les Persones Migrades (18D) i enguany podem felicitar-nos, amb #Esenciales, plataforma que ha promogut la Iniciativa Legislativa Popular per la regularització de les persones en situació irregular a l’Estat, per haver assolit l’objectiu de les 500.000 signatures, que ens permetrà arribar al Congrés.

Aquest dia i tot l’any, continuarem reivindicant el dret de tothom a la lliure mobilitat, per tant, el dret a migrar.
Resteu atentes, aquest diumenge 18, a les xarxes socials de la Xarxa Antirumors i Pla Comunitari del Poblenou: no us perdeu l’acció conjunta articulada per les entitats que conformen la Xarxa i han impulsat el projecte Memòries Migrants!

Més detalls, notícies i cites amb el barri del Poblenou… al Butlletí de desembre

Feu un comentari