…amb 50 anys de trajectòria 

Al butlletí del gener, hi trobeu la iniciativa d’una bossa d’habitatge veïnal, on compartir habitacions i pisos de lloguer, de veïna a veí, per defensar, entre totes, el dret i l’accés a l’habitatge per a tothom. Al mateix temps, recuperem el barri per a les persones i el veïnat. 
Si voleu conèixer o participar en la proposta, aportar recursos i idees, posa’t en contacte amb el Pla Comunitari del Poblenou: placomunitaripoblenou@gmail.com 
 
També, tornem a moure’ns amb Balladona, un cicle de tallers que, a partir del treball corporal i la dansa vol oferir un espai de trobada, d’oci, diversió i cura entre dones. Un espai que les societats modernes han anat perdent, especialment a les ciutats.
La proposta és oberta a qualsevol dona amb ganes de ballar, descobrir el potencial de l’autocura, compartir sabers i coneixements amb altres dones, formar part d’un grup de suport mutu.
Obrim les danses aquest cap de setmana, dissabte 28 i tornarem el 28 de febrer i el 18 de març amb una proposta emmarcada en la celebració dl 8M, Dia Internacional de la Dona treballadora.
Però aquest cap de setmana el Poblenou celebra els 50 anys de trajectòria i defensa del barri de la seva Associació de Veïns i Veïnes. Ho farem de la millora manera, al voltant d’una gran taula, compartint el menjà que les veïnes aportarem i amb molta alegria de trobar-nos!
>> Dissabte 28 de gener 2023 21 h.
>> Nou espai esportiu a la plaça de Sant Bernat
 
INSCRIPCIÓ: en aquest enllaç o escrivint al correu elpoblenou@elpoblenou.cat o trucant al 933569732
 

Feu un comentari