BORSA d’Habitatge de VEÍ A VEÏNA

Al butlletí de febrer presentem el projecte  R.ES.P.I.R.A. acrònim per a Repensar ESpais Públics Inclusius i Regeneradors d’Aire, projectes de l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya, que té la seu al barri) i NOUMENA (empresa d’impressió 3D que ha patentat un sistema de descontaminació de l’aire que poden incorporar als objectes que imprimeixen) en el qual participa l’AVV del Poblenou
R.ES.P.I.R.A. té per objectiu crear un catàleg de nous elements de mobiliari urbà co-dissenyats i descarbonizants, per crear refugis climàtics, ampliar i millorar l’ús de l’espai públic de manera inclusiva i fer realitat una d’aquestes peces per a la seva instal·lació al barri de Roquetes.
L’AVV impulsa la participació del barri, animant el seu veïnat a participar-hi, aportant-hi d’aquesta manera els punts de vista més diversos possibles i un mobiliari realment adaptat a les nostres necessitats.
Dissabte 25/02, de 11:30 a 13h, organitzem el primer taller per permetre la realització d’aquest disseny col·laboratiu on la gent del IAAC ens guiarà per definir aquestes necessitats.
Passa’t a l’esdeveniment de llançament del projecte a la seu de l’IAAC, dimarts 7 de març a les 18h (C/ Pujades 102).
 
També, donem la benvinguda al març i la commemoració del 8M, amb una visita organitzada per les alumnes dels cursos de llengua i oberta a la resta del veïnatge, a la Expo Colectiva | “Arte en Femenino” a l’espai Nauart.
 
Informa’t sobre la BORSA d’Habitatge de VEÍ A VEÏNA, i més iniciatives al butlletí d’Apropem-nos.

Feu un comentari