Al maig, estem de celebracions al Poblenou!

Al maig estem de celebracions al Poblenou.

Com ens explica la Comissió d’Entitats per les Festes de Maig del Poblenou  tot comença quan el desembre de 1978 obre les portes l’Ateneu Popular La Flor de Maig gràcies a la pressió popular. 

Van ser justament les veïnes i veïns que van recuperar l’emblemàtic edifici de l’antiga Cooperativa Flor de Maig i engegar l’Ateneu Popular La Flor de Maig, les que van decidir fer una festa on hi cabés tothom (associacions, col·lectius, artesans, artistes…) on cada maig la gent del Poblenou ens retrobéssim a la Rambla.


Enguany, Apropem-nos serem a la 44a Fira d’entitats i artesania amb els treballs manuals de L’OLLA SOLIDÀRIA i el càtering multicultural de KANTINA MIGRANTE! 

També continuem amb la recollida de signatures a favor de la INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR PER A UNA REGULARITZACIÓ EXTRAORDINÀRIA DE PERSONES ESTRANGERES.
El diumenge 22 de maig, de 10 a 14 hores.

Una setmana més tard, seguim de festa a Ca l’Isidret, amb l’obertura d’una nova cuina comunitària a la ciutat.
La Cuina de Ca l’Isidret s’obre al barri i al veïnatge i presenta el seu projecte, per a la seguretat i sobirania alimentaria dels barris, tot obrint-se a les aportacions i idees de qui s’hi vulgui sumar.
Ho celebrem juntes, el divendres 27 de maig, a les 19h, al Casal de barri de Ca l’Isidret, amb un vermut i platets elaborats pels col·lectius, entitats, veïnes… que fan o volen fer ús de la cuina amb la voluntat de treballar conjuntament per incidir en els hàbits alimentaris i de consum de les nostres comunitats.

Descobreix més, de la xerrada sobre recursos en matèria d’habitatge, els serveis estables del Pla Comunitari i què es mou al barri… al butlletí de maig.

Feu un comentari