Un juny de trobades i treball en xarxa

Al juny, amb l’arribada precoç de l’estiu i les altes temperatures, Apropem-nos no hem baixat el ritme i avancem ampliant la nostra xarxa de relacions, sintonia i sinergies amb aquelles entitats plataformes i moviments socials actius al territori.
 
 
Moltes d’aquestes participaran de la segona trobada de l’ÀGORA del PLA, l’espai de seguiment i governança d’Apropem-nos, el Pla Comunitari del Poblenou, el dimarts 5 de juliol, de 17.30h a 19h , aquest cop al voltant de l’eix de treball de l’ ALIMENTACIÓ I LA SALUT comunitària, vam acordar dedicar-hi la segona trobada de l’ÀGORA tot constituint la TAULA D’ALIMENTACIÓ I SALUT DEL POBLENOU. 
Així que, us animem sobretot aquelles entitats, serveis i persones que esteu treballant per a la seguretat alimentària dels nostres barris a participar en la 2a ÀGORA DEL PLA!
 

Amb altres ens trobarem a l’ ECONOtrobada SOCIAL a Can Ricart , el dissabte 2 de juliol, de 12 a 22 hores, on ens acompanyarà també la VICKY CANALLA ens explicarà, a les 12 hores, el procés participatiu de la #ILPRegularizacionYA!
 
Descobreix més sobre l’últim passi del cicle MEMÒRIES MIGRANTS i altres activitats o projecte del Pla, al butlletí del juny.

Feu un comentari