És setembre i és FESTA MAJOR al barri!

Unes festes que al Poblenou s’omplen de propostes de sensibilització col·lectiva, creació intercultural i construcció comunitària d’un barri més amable, saludable i just per a tothom.

 
No et perdis les cites imprescindibles amb:

>> POBLENOU DE TOTS COLORS, on participem conjuntament amb el grup d’Acció de la TASC | Taula d’Alimentació i Salut Comunitària del Poblenou, que dinamitzarà la GIMCANA “MENJA’T EL MÓN” per a públic infantil i familiar, amb la finalitat de:

– Sensibilitzar les persones assistents a la fira sobre la diversitat gastronòmica de les parades

– Alfabetitzar nutricionalment, a partir del valor nutricional dels aliments per afavorir la sobirania
personal respecte saber el què mengem.


 
>> L’ATENEU LA FLOR DE MAIG amb les activitats, assemblees i concerts… organitzades per les veïnes de forma autogestionada: accions entorn dels problemes educatius al barri 👩‍🏫, una programació Infantil 🎊 i la tradicional paella popular crítica amb les residències d’estudiants de luxe del 22@ 💸🔥
Reserva el teu tiquet per la paella vegana 🥘 https://forms.gle/NvFtm3vSFuKmyaEx9 
>> La TAULA EIX PERE IV, que continua reivindicant per usos veïnals el solar de l’antic espai del Transformador elèctric del Poblenou.
Participa, el dimarts 12 de setembre, en una jornada d’activitats dins del marc de la Festa Major.
De 17 h a 19.30 h: programació lúdica a càrrec de la companyia seNse i entorn de la memòria, els desitjos i les arts escèniques.
Taller amb inscripció prèvia aquí: https://forms.gle/mzzQtxcgndteQjb7A o directament al solar el mateix dia de l’activitat.
De 19.30 h a 20.30 h: espai de trobada i diàleg amb veïnat i entitats en format d’assemblea oberta, per compartir mirades i propostes sobre quins passos hauríem de seguir com a barri per aconseguir finalment la dignificació d’aquest espai.

>> L’associació JISER, presenta la setena edició de MURAL/LOCAL, un projecte artístic que cada any proposa intervenir un mur, situat al pati interior de la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda (Av. Diagonal, 105), amb una obra que acosta la mirada crítica a les diverses realitats de la regió mediterrània. Aquest any hi participarà l’artista Oussama Harrachif (aka Set). La seva obra transitarà pels silencis i oblits construïts que travessen el fet colonial i les migracions. El resultat de la intervenció es mostrarà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre, coincidint amb la Festa Major del Poblenou.


Però al setembre també reprenen la nostra tasca incessant d’acollida, i amb ella les inscripcions als cursos de llengües de la tardor. 
Si vols contribuir a l’acollida lingüística al teu barri, posa’t en contacte amb nosaltres i fes-te professor/a voluntari/ària.


Feu un comentari