Butlletí de desembre

Un desembre en salut i acció comunitària antiracista, amb l’agenda atapeïda i plena de cites, al Poblenou:

>> Presentació del projecte RECETAS: projecte europeu que té l’objectiu de disminuir el sentiment de soledat a través del contacte amb la natura que, en un ambient urbà, pot esdevenir un espai de trobada en grau de facilitar la connexió social i promoure el sentiment de pertinença a la comunitat, reduint la soledat i augmentant la qualitat de vida de les persones. 

Amb la col·laboració del PDC Poblenou, Recetas realitzarà prescripció social en espais naturals del litoral Barceloní per lluitar contra la soledat no desitjada i l’aïllament social amb projectes participatius a la natura.

Es presenta al barri el dilluns 11 de desembre, a les 18 h, al Casal de Barri de Poblenou.

>> En la setmana del Dia Internacional de les Persones Migrades (18 de desembre) la Xarxa Antirumors del Poblenou reprenem el procés participatiu engegat abans de l’estiu per tal d’identificar aquelles qüestions, necessitats o inquietuds que, des del treball i l’acció antiracista, identifiquem en l’àmbit territorial i comunitari i considerem estratègic visibilitzar i traslladar al debat públic.
Ara, volem passar del debat a l’acció comunitària antiracista!
Abans, però, fem memòria i us compartim amb una presentació gràfica del procés participatiu, les conclusions de les dues sessions de treball i les propostes d’actuació que volem articular des de la Xarxa Antirumors i amb la vostra vinculació, segons les possibilitats i interessos de cada persona, col·lectiu, entitat…

Per continuar en el procés i prioritzar les propostes amb més disponibilitats d’implicació, us convidem a reunir-nos un tercer cop, el dijous 14 de desembre.
Abans de la trobada, però, ens agradaria que ens diguessis en quina de les 3 propostes t’agradaria aportar, col·laborar, vincular-te… responent a aquesta molt breu enquesta! Només trigaràs un minutet!

Descobreix què més es cou al barri, aquest mes, al butlletí de desembre!

Feu un comentari