…i fins al setembre!

Pocs dies abans d’una necessària pausa per renovar energies, ho deixem tot enllestit per arrancar setembre amb l’empenta que el mes requereix, sumant esforços i sinergies per encarar nous reptes.
Tornarem al setembre molt ben acompanyades, amb la xarxa territorial amb qui teixim iniciatives i processos comunitaris d’enfortiment (apoderament) de la comunitat, per la construcció conjunta de barris més amables, sostenibles i saludables, des del benestar i la qualitat de vida, generant respostes col·lectives a la diversitat de necessitats i afavorint les relacions positives, d’intercanvi, suport, reciprocitat i aprenentatge mutu.

Amb la Xarxa Antirumors del Poblenou, la Taula d’Acollida del Poblenou, la TASC (Taula d’Alimentació i Salut Comunitària del Poblenou), el professorat voluntari i més veïnes implicades… us esperem a l’ÀGORA DEL PLAl’ESPAI DE GOVERNANÇA, SEGUIMENT i AVALUACIÓ CONTINUA i PARTICIPADA del Pla Comunitari del Poblenou, un espai de reflexió i diagnosi territorial compartida que aprofitarem per pensar conjuntament les accions més necessàries a impulsar des del Pla i amb la participació activa del seu territori.

Dijous 28 SETEMBRE ’23 | 11 – 13.30 hores
CASAL DE BARRI DE POBLENOU | SALA CONFERÈNCIES.

També, com cada any, participem de la cita intercultural organitzada per l’Associació Cultural i social Bac de Roda, Poblenou de Tots Colors (en el marc de la Festa major del barri), el DIUMENGE 10 de setembre, amb:
– la parada d’Apropem-nos, on visibilitzarem el procés participatiu de la XARXA ANTIRUMORS DEL POBLENOU.
– la GIMCANA “MENJA’T EL MÓN”– organitzada pel grup de treball d’Acció de la TASC i dinamitzada per persones d’associacions, iniciatives, serveis i veïnat del territori vinculats a l’alimentació des d’àmbits diversos- per sensibilitzar de manera divertida l’alimentació en tota la seva riquesa multicultural tenint en compte la sobirania i la seguretat alimentària.

Des del Servei d’Acollida, obrim les inscripcions als cursos de tardor (del 2 d’octubre fins al 21 de desembre 2023) de Català i Castellà, mòdul A1, amb certificació oficial per als procediments d’estrangeria.

Com a NOVETAT, els cursos del matí, adreçats només a dones, tindran continuïtat durant tot el curs escolar i no només trimestral, per tal de millorar l’aprenentatge, fomentar la cohesió i el vincle entre el grup i amb el territori.

En aquest sentit, cada mes està prevista una sortida i/o activitat específica relacionada amb una temàtica o celebració, organitzada amb entitats, col·lectius i iniciatives del barri.

* Per a més informació: contactar per WhatsApp al núm. 615 133 437

Més detall i activitats al Juliol al barri (cinefòrum de l’Assoc FMTs del Poblenou) al butlletí de JULIOL 23

Feu un comentari