A l’abril, no només són roses…

Celebrem la diversitat dels nostres barris, parlant totes les llengües de les nostres veïnes, amb l’acte “Per Sant Jordi, parlem llengües!“.
Dimecres 27, a la biblioteca de Can Saladrigas anirà en escena la gran diversitat sociocultural i lingüística del veïnat del Poblenou a través de la lectura de textos en català i també en mandarí, panjabi, urdú, àrab, francès, anglès i castellà. Tot això de la mà, o millor dit de la veu, de veïnes i veïns, membres d’entitats, de casals de gent gran i de l’alumnat dels cursos d’Apropem-nos.
Dia: dimecres 27 d’abril, a les 18 h
Lloc: Biblioteca Can Saladrigas (Carrer del Joncar, 35)

Continuem amb el cicle Memòries Migrants amb la reflexió entorn de les dinàmiques de discriminació estructural derivades de l’actual llei d’estrangeria, a partir de la peça teatral experimental i comunitària, Teatre Contralegislatiu de la cia TICTAC, taller de intervenciones críticas transfeministas antirracistas combativas.
Dia: dimecres 27 d’abril, a les 19 h
Lloc: Casal de Joves Can Ricart (Carrer Emilia Coranty, 5-7)
Inscripcions: espaiavinyo@bcn.cat 

Tornem a contactar amb nosaltres i cuidar-nos entre dones, amb Balladona, tres cites, tres dissabtes, d’abril al juny, al Casal Ca l’Isidret o a l’espia Pere IV.
Teixim ponts entre veïnes per compartir habitatge, bé comú i dret essencial per a tothom, que volem sostraure a les lògiques mercantilistes i especulatives del mercat immobiliari.
 
Assabenta’t del que es mou al barri, al butlletíABRIL22

Feu un comentari