LA CUINA DE CA L’ISIDRET

Des dels Pla Comunitari i Pla d’Acollida del Poblenou impulsem el projecte de seguretat i sobirania alimentària, a partir de la cuina del Casal de Barri Ca l’Isidret, conjuntament amb la Taula Eix Pere IV i en xarxa amb una diversitat d’agents i actors territorials.

El projecte, La Cuina de Ca L’Isidret. Cuina comunitària per a la sobirania i seguretat alimentària, pretén activar la cuina comunitària del casal com a nucli generador d’aliment sa i sostenible, per a la comunitat, en especial per a col·lectius precaritzats amb deficiències alimentàries, dels barris d’influència d’aquest equipament: Sant Martí de Provençals i Poblenou.

S’articularan propostes d’accés a l’alimentació sana (seguretat alimentària) i consum responsable i col·laboratiu (sobirania alimentària), una de les quals serà l ‘elaboració i distribució dels menús saludables per a persones del territori, en situació de particular vulnerabilitat i inseguretat alimentària.

Ho fem recuperant aliments destinats al malbaratament, teixint circuits de reaprofitament, amb el suport de Nutrició Sense Fronteres i Pont Alimentari, que ens faciliten productes frescos recuperats, amb els quals arribarem a repartir entre 100 i 150 menús diaris amb l’aport nutricional d’un apat complet.

Feu un comentari