Al Poblenou fem plans…

En plena incertesa de la nova, suposada, “normalitat” (?), la imprevisibilitat de la segona onada, l’agreujar-se de la crisi econòmica, social i sanitària… el Pla Comunitari i Pla d’Acollida (Apropem-nos) continuem al barri amb la dinamització comunitària, l’acollida i suport a la població més vulnerable, així com l’acompanyament a processos veïnals autoorganitzats.

Tornen les classes de castellà i català per a la població nouvinguda. 
>> Cursos de català en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística:
– Català B1 de 9:45 a 11:45 dilluns i dimecres
– Català B2 de 7:30 a 9: 30 també dilluns i dimecres.
>> Cursos d’alfabetització en Castellà per a dones amb servei de canguratge, els Dilluns i dimecres de 10 a 11:30h. Els grups de dones tenen continuïtat tot el curs escolar i matrícula viva.
>> Cursos trimestrals de castellà (45 h), amb entrega del certificat de llengua espanyola requerit pels tràmits de regularització administrativa.
– Castellà 1 dilluns i dimecres de 19 a 21h
– Castellà 2 dimarts i dijous de 10 a 12h
– Castellà 3 dilluns i dimecres de 17 a 19h

 

 

Continua actiu el Punt d’acollida d’Apropem-nos oferint:
>> Atenció presencial, els DILLUNS i DIMECRES, de16.30 a 18.30h.
A Can Felipa, amb cita prèvia (contactant el 670 67 08 65 per acollida@apropem-nos.org) 
i
>> Atenció virtual: els DIMARTSDIMECRES i DIJOUS de 10h a 13h i de 16.30 a 18.30h.
Tel 670 67 08 65 + mail: acollida@apropem-nos.org

Estrenem una nova edició del BALLAdona amb apetitoses novetats, on les sessions de ball i expressió corporal s’acompanyaran amb una sessió mensual d’alimentació saludable, amb la participació del l col·lectiu Cuchara.

Les dones del grup, comptaran amb un espai de canguratge per poder reunir-se amb les criatures.

DANSA: 2, 16 i 30 d’octubre 13 i 27 de novembre 11 de desembre, de 18 a 20h
ALIMENTACIÓ: 30 d’octubre 27 de novembre 11 de desembre, de 17 a 18h.

 

 

Portem al Poblenou la formació de SAFI: Escoles i municipis per a la inclusió. Formació teòric-pràctica sobre islamofòbia, on s’abordaran diversos temes relacionats amb la llibertat religiosa, la situació de les dones i les persones joves musulmanes a Catalunya, el paper de les administracions i el fenomen de la islamofòbia com un dels racismes que més ha augmentat en els darrers anys.
Seran 4 sessions teòric-pràctiques i una darrera sessió pràctica durant la qual coneixerem de més a prop la comunitat musulmana a través d’algun dels seus representants i/o espais de culte.

Col·laborem amb la Xarxa d’Aliments del Poblenou, un grup obert de veïnes i veïns, un col·lectiu assembleari i horitzontal, independent de l’Ajuntament i de qualsevol entitat o creença religiosa, que s’autoorganitza per cobrir les necessitats alimentàries de cada cop més veïnes i veïns afectades per l’actual situació.

Feu un comentari