SETMANA DE LA SALUT MENTAL AL POBLENOU 6-10 OCTUBRE 2018

El 10 d’octubre es el Dia Mundial de la Salut Mental. Aquest any, impulsat des del grup de salut mental de la Taula de salut comunitària del Poblenou, professionals dels serveis de salut, entitats, equipaments  i comerciants del Poblenou s’han ajuntat per organitzar la Setmana de la Salut Mental: del 6 al 10 d’octubre es faran un munt d’activitats  que proporcionen beneficis per la salut, a més d’una oportunitat per conèixer altres persones, espais, etc. amb la idea que EL BARRI ÉS UN AGENT DE SALUT, EL BARRI TAMBÉ AJUDA!! 
Les activitats són molt diverses i totes gratuïtes. N’hi ha per a totes les edats! També per a professionals dels serveis de salut i fins i tot el dia 10 d’octubre comptarem amb la participació de les companyes de Roquetes que ens parlaran sobre tot el treball que estan duent a terme al seu territori per promoure-hi la prescripció social.
Us animem a fer difusió de totes aquestes activitats i que vingueu a alguna que us faci gràcia, especialment el dia de la Inauguració, disabte 6/10, a partir de les 11h a la plaça de Can Saladrigas!

D’altra banda, algun d’aquests dies muntarem un mural preguntant a la gent “Què et fa sentir bé?” i aprofitarem per donar a conèixer equipaments, entitats, activitats, etc, del barri, tot plegat relacionant-ho amb allò que “fa sentir bé la gent”.

https://salutmentalpn.wixsite.com/inici : aqui trobareu altres activitats que no apareixen al programa editat en pdf.

SALUT, sobre tot mental!

 

 

Feu un comentari